E-Mail Twitter Facebook Blogger Linked In

Best of Jureskog!

Johan Jureskog är tillbaka med sina magiskt goda Jureskog Texas och Jureskog New York. Yes! Och för att skämma bort dig extra mycket så ingår saltpeppriga nyheten Salt n’ Pepper Stripes i Jureskog-menyerna på utvalda restauranger. Dessutom gör vi alla chicken-lovers på riktigt gott humör med en helt ny kycklingburgare – Chicken Legend BLT. Välkommen in!

Se fler läckra filmer på vår Youtube-kanal.

À la carte

 • Jureskog Texas

  “Texas är min favoritdelstat i USA, jag är ju född som cowboy! BBQ-stilen i Texas passar mig perfekt – inte så söt och det finns både syra och hetta! Även i denna burgare har jag fokuserat på köttet som är så bra på McDonald’s. I botten på burgaren hittar vi en het Texas Cajunsås och syrad krispig rödlök på den, mums! Köttet är glaserat med en tät, mörk, rökig BBQ-sås. Osten är en härligt mild, krämig och rökt Gouda® med bra smältegenskaper. Och krispig bacon på det, för att få konsistens och mer röksmak. ‘Livet är för kort för att äta torrt’ är ett av mina livscitat, så en klick majonnäs lägger vi på också. Sen har vi det briocheinspirerade brödet med glaserad yta, som har alla de egenskaper jag söker i ett bröd för att få en riktigt grym burgarupplevelse! Yeeehhaaa!”

 • Chicken Legend BLT

  Chicken Legend BLT

  Vår nyaste fräsching! Upptäck den ljuvliga smaken av krispig kyckling, knaprig bacon, skuren bataviasallad, färsk lök, tomat och underbar McFeast-sås mellan nyrostade bröd med sesamfrön. Legendariskt gott!

 • Dubbel Cheese Dubbel Bacon

  Dubbel Cheese
  Dubbel Bacon

  Stora dubbla nyheter! Vi kallar den Dubbel Cheese Dubbel Bacon. Dubbelt av allt det bästa, för bara 30 kr!

Tillbehör

 • Tryffeldip

  Tryffeldip

  Hippaste dippen är tillbaka! Njut av en syrlig och fräsch tryffelmajonnäs med äkta tryffel. Allt känns bara toppen!.

 • Coola smaker

  Coola smaker

  Två iskalla favoriter i repris och en fräsch nyhet! Svalka dig med vår nya citrusläskande Frozen Lemonade eller tvillingen med en jordgubbstwist. Och för dig som vill unna dig det där lilla extra, prova vår lyxiga Frappé Chocolate Treat. Slurp!

 • McFlurry Salted Caramel

  McFlurry Salted Caramel

  En blandning av sött och salt i en kall kombo med kolasås på toppen. Kan inte bli bättre!