E-Mail Twitter Facebook Blogger Linked In

Extremt chilla produkter!

Vi firar sommarens varma vindar med våra absolut chillaste produkter. Njut av iskalla favoriter i massor, somliga till kallsinnigt nedsatt pris.

 • Cool Card

  Cool Card i appen

  Äntligen är det coolaste kortet någonsin på plats i appen! Samla 4 stämplar från våra sommarfavoriter och få en iskall och god belöning i form av en valfri kall produkt. Ungefär som med andra stämpelkort, fast lite mer chill!

 • McFlurry

  McFlurry

  Sommaren passerar fort. Krama den hårt med en kall McFlurry gjord på krossade godsaker nedvispade i en krämigt god mjukglass – just nu för helt otroliga 19 kr! Välj mellan kexiga Oreo, chokladkoliga Daim och sötsaltiga Salted Caramel.

 • Stor Milkshake

  Stor Milkshake

  Ta det kallt med en underbart god milkshake. Välj mellan smakerna choklad, jordgubb, päron och vanilj. Just nu kostar en stor milkshake bara 19 kr. Så köp alla smaker och bjud dina kompisar!

 • Chocolate, Caramel och Strawberry Temptation

  Chocolate, Caramel och Strawberry Temptation

  Nytt och lyxigt! Temptation är vår sprillans nya mjukglasskombo med chokladsås i botten, krämig mjukglass, choklad-, kola- eller jordgubbssås– toppad med vispad grädde. Himmelskt gott!

 • Frozen Lemonade

  Frozen Lemonade

  Två iskalla favoriter med äkta sommarfeeling. Svalka dig med citrusläskande Frozen Lemonade eller sköna tvillingen Frozen Strawberry Lemonade med jordgubbstwist. Eller köp båda och ge bort den ena till en heting!

 • Iced Frappé

  Iced Frappé

  Lyxa till det lite extra! Prova iskalla Frappé Chocolate Treat eller Frappé Mocha toppad med vispgrädde och chokladsås. Eller varför inte läckra Frappé Caramel med smak av smält karamellkola.

 • Sundae

  Sundae

  Ibland är det enkla bäst! Njut av härligt krämig mjukglass toppad med din favoritsås. Välj mellan såserna choklad, kola och jordgubb.

 • Iced Smoothie

  Iced Smoothie

  Kalla och fräscha smoothies gjorda på fruktpuré och juice av bär och frukt, mixad med yoghurt och is. Välj mellan smakerna Banan/Jordgubb och Persika/Passion.