E-Mail Twitter Facebook Blogger Linked In

Vårt sökande efter världens bästa burgare fortsätter!

Nu har han varit over there igen – köttlegenden Johan Jureskog – och inspirerats till tre nya superburgare! Den här gången snöade han in på syd-mellersta hörnet av jänkarlandet, där burgarkulturen är stark. Tillsammans har vi återigen fått ihop tre mäktiga skapelser, den här gången med influenser från Memphis, New Orleans och El Paso. Låt dig och dina smaklökar häpnas!

Ps. Missa inte Johan Jureskogs hamburgarresa genom USA i TV programmet Världens Bästa Burgare – se hela säsong 2 på Viafree.se.

Se fler läckra filmer på vår Youtube-kanal.

À la carte

 • Jureskog New Orleans

  “Jag har alltid velat göra en texmexinspirerad burgare och vad passar då bättre än att åka till El Paso? Landskapet är så mycket cowboy som det kan vara – som taget ur en västernfilm och jag är ju en cowboy i hjärtat så jag älskade det. Jag fick åka till en ranch och rida och kasta lasso med en riktig cowboy och jag vill bara åka tillbaka. Det som gör att burgaren får en härlig texmex-smak är kombinationen av krämig guacamole, krispiga nachos, syrlig picklad rödlök och en kraftfull Pico de Gallo-sås. Den görs med chili, tomater, vitlök, koriander, och limejuice. Jag är sjukt stolt över den här burgaren, som är ruggigt god!”

 • Double El Maco

  Double El Maco

  Double El Maco är en lite lagom stor El Maco. Självklart med samma goda smak som storebror. Så njut lika mycket av lite mindre!

 • Big Share

  Big Share

  Årets stora kompisgängsfavorit är här! Big Share är en box med 6 smarriga Chili Cheese Tops, 6 knapriga Hot Wings, 6 gyllene Chicken McNuggets OCH 2 valfria dipsåser. Samla gänget eller bjud in nya vänner med Big Share!

Tillbehör

 • Coleslaw

  Coleslaw

  Kål tar kål på all tristess. Det är en gammal sanning. Köp till Coleslaw och upplev den där krämiga och krispiga känslan som bara Coleslaw kan ge dig.

 • Chocolate, Caramel och Strawberry Temptation

  Chocolate, Caramel och Strawberry Temptation

  Nytt och lyxigt! Temptation är vår sprillans nya mjukglasskombo med chokladsås i botten, krämig mjukglass, choklad-, kola- eller jordgubbssås – toppad med vispad grädde. Himmelskt gott!

 • Choklad, Hallon & Cream Cheese Paj

  Choklad, Hallon & Cream Cheese Paj

  Missa inte vår nya underbara paj med världens tveklöst längsta namn. Men kombinationen choklad, hallon och cream cheese är så god att du med lätthet kan säga namnet snabbt tio gånger på rad.

 • Frappé Chocolate Treat, Frozen Strawberry Lemonade och Frozen Lemonade

  Frappé Chocolate Treat, Frozen Strawberry Lemonade och Frozen Lemonade

  Två iskalla favoriter i repris och en fräsch nyhet! Svalka dig med vår nya citrusläskande Frozen Lemonade eller tvillingen med en jordgubbstwist. Och för dig som vill unna dig det där lilla extra, prova vår lyxiga Frappé Chocolate Treat. Slurp!