E-Mail Twitter Facebook Blogger Linked In

Vårt sökande efter världens bästa burgare fortsätter!

Nu har han varit over there igen – köttlegenden Johan Jureskog – och inspirerats till tre nya superburgare! Den här gången snöade han in på syd-mellersta hörnet av jänkarlandet, där burgarkulturen är stark. Tillsammans har vi återigen fått ihop tre mäktiga skapelser, den här gången med influenser från Memphis, New Orleans och El Paso. Låt dig och dina smaklökar häpnas!

Ps. Missa inte Johan Jureskogs hamburgarresa genom USA i andra säsongen av Världens Bästa Burgare – på tisdagar kl 21.00 i TV3.

Se fler läckra filmer på vår Youtube-kanal.

À la carte

 • Jureskog New Orleans

  “Jag älskar Memphis! Stämningen är så härlig. I Memphis älskar man BBQ och den skiljer sig rätt mycket från Texas BBQ, det är mycket mer söta smaker och det har vi tagit med oss i den här burgaren. Som alltid på McD innehåller burgaren 100 % nötkött. En speciellt framtagen Memphis-glaze ger en så där maffigt och mustig smak och har en tydlig sötma och rökighet i sig. För ytterligare sötma adderade vi coleslaw med majs, vitkål och morötter. För att öka på rökigheten har vi med en rökt gouda-ost. Lite isbergssallad för balans och krispighet. För att förstärka Memphissmaken har vi lagt till en Spicy Bean sauce gjord på bönor och habanerochili och toppat det hela med långa baconstrips. Det är absolut en grym burgare och du kommer att älska den!”

 • Double El Maco

  Double El Maco

  Double El Maco är en lite lagom stor El Maco. Självklart med samma goda smak som storebror. Så njut lika mycket av lite mindre!

 • Big Share

  Big Share

  Årets stora kompisgängsfavorit är här! Big Share är en box med 6 smarriga Chili Cheese Tops, 6 knapriga Hot Wings, 6 gyllene Chicken McNuggets OCH 2 valfria dipsåser. Samla gänget eller bjud in nya vänner med Big Share!

Tillbehör

 • Coleslaw

  Coleslaw

  Kål tar kål på all tristess. Det är en gammal sanning. Köp till Coleslaw och upplev den där krämiga och krispiga känslan som bara Coleslaw kan ge dig.

 • Chocolate, Caramel och Strawberry Temptation

  Chocolate, Caramel och Strawberry Temptation

  Nytt och lyxigt! Temptation är vår sprillans nya mjukglasskombo med chokladsås i botten, krämig mjukglass, choklad-, kola- eller jordgubbssås – toppad med vispad grädde. Himmelskt gott!

 • Choklad, Hallon & Cream Cheese Paj

  Choklad, Hallon & Cream Cheese Paj

  Missa inte vår nya underbara paj med världens tveklöst längsta namn. Men kombinationen choklad, hallon och cream cheese är så god att du med lätthet kan säga namnet snabbt tio gånger på rad.

 • Frappé Chocolate Treat, Frozen Strawberry Lemonade och Frozen Lemonade

  Frappé Chocolate Treat, Frozen Strawberry Lemonade och Frozen Lemonade

  Två iskalla favoriter i repris och en fräsch nyhet! Svalka dig med vår nya citrusläskande Frozen Lemonade eller tvillingen med en jordgubbstwist. Och för dig som vill unna dig det där lilla extra, prova vår lyxiga Frappé Chocolate Treat. Slurp!