E-Mail Twitter Facebook Google Buzz Blogger Linked In

Big Mac Celebration

Finns det någon som inte älskar hamburgarnas hamburgare – Big Mac? Vi tror inte det. Därför vill vi fira detta på våra restauranger genom att bjuda på lite mer av klassikern än vanligt. Stora menyn för dig som är extra hungrig och Megamenyn för dig som är extra, extra, extra hungrig. För dig som är nyfiken på något nytt kan du också testa McNip – storfavoriten i förra årets My Burger-tävling där våra kreativa gäster fick skapa sina egna drömburgare. Ännu fler goda nyheter hittar du här nere. Välkommen in att fira med en Big Mac!

Big Mac

Den som inte älskar Big Mac har förmodligen inte provat den än. Den världsberömda klassikern med 100 % nötkött, bröd med sesamfrön, krispig sallad, lök, gurka, cheddarsmältost och sist men inte minst den oemotståndliga Big Mac-såsen.

Chicken Bacon Melt

En perfekt kombination av krispig kyckling och knaperstekt bacon. Lägg till smält Emmentalersmältost, vår goda ost-sås och krispig sallad – omöjlig att motstå!

McNip

Den största favoriten av alla vinnare i My Burger-tävlingen förra året. Den goda burgaren är av 100 % nötkött, knaprigt bacon, riktigt stark Hot Tomato-sås, rostad lök, härlig cheddarsmältost och krispig sallad.

Sweet Bacon BBQ McWrap

En god Wrap av tortillabröd fylld med krispig kyckling, knaperstekt bacon, Smokehouse BBQ-sås och Sweet Chili-sås, krispig sallad, rostad lök, solmogen tomat och Emmentalersmältost.

Hot Wings

Vem kan motstå knapriga och riktigt kryddiga kycklingvingar? Vi vet ingen.

Chili Cheese Tops

Heta, krämiga och krispiga sammanfattar de här goda tillbehören perfekt!

McFlurry Marängswiss Jordgubb

Maränger, riktigt krämig glass och och en smarrig jordgubbstopping. Är sommaren redan här?

McFlurry Marängswiss Original

Desserternas klassiker! Krämig glass med maränger och en topping med smak av choklad och banan.